Εύκολες συνταγέςΠαιδικές τροφέςΣαλάτα & ορεκτικό & καναπεδάκιαΣυνταγέςΣυνταγές για επιδόρπιαΣυνταγές για μπισκόταΣυνταγές ΖαχαροπλαστικήςΤι να φάτε με αυτό;Τροφές με βάση το κρέαςΥγιεινά σνακΥγιεινή Διαβίωση – ΔιατροφήΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τούρτα σε φόρμα για κέικ

Πώς να φτιάξετε τούρτα σε κατσαρόλα στη συνταγή για φόρμα κέικ;

Προσθήκη σημείωσηςΕκτύπωση συνταγής
  1. Η ζάχαρη και τα αυγά χτυπιούνται με μίξερ και στις υπόλοιπες διαδικασίες χρησιμοποιείται σπάτουλα και όχι μίξερ.
  2. Προστίθεται γάλα, λάδι και νερό στο μείγμα, προστίθενται επίσης ξηρά υλικά, το γουδί του κέικ ανακατεύεται με το χέρι με τη βοήθεια μιας σπάτουλας.
  3. Προστίθενται επίσης ψιλοκομμένα αποξηραμένα φρούτα και τοποθετούνται σε άλλο ταψί κατάλληλου μεγέθους, που χωράει στη λαδωμένη φόρμα του κέικ, γεμίζοντας τη φόρμα μέχρι τη μέση με νερό.
  4. Για να μην στάζουν υδρατμοί από το καπάκι της κατσαρόλας, τυλίγεται μια πετσέτα και το καπάκι κλείνει.
  5. Μαγειρεύεται σε δυνατή φωτιά μέχρι να βράσει το νερό και μετά σε μέτρια φωτιά για περίπου 30-40 λεπτά. Μπορείτε να το ανοίξετε μετά από 30 λεπτά και να ελέγξετε το πρήξιμο για λίγο μόλις σβήσει, αλλά σας συνιστώ να μην το ανοίξετε από πριν.
  6. Αν σβήσετε τη φωτιά και βγάλετε τη φόρμα του κέικ από την κατσαρόλα μετά από περίπου 3 λεπτά, το κέικ σας θα ξεφουσκώσει λιγότερο.
  7. Μοιράστηκα την έκδοση κακάο και την έκδοση φρούτων στην ίδια συνταγή. Σε φόρμα κακάο, όπως είναι σε πιάτο σερβιρίσματος φρούτων. Καλή όρεξη, αγάπες.

Μαγειρεύοντας κέικ σε φόρμα κέικ με φωτογραφία συνταγής

Τούρτα σε φόρμα για κέικ
Τούρτα σε φόρμα για κέικ
Τούρτα σε φόρμα για κέικ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button